Safety 1st Veiligheidstuigje grijs
Momenteel uitverkocht

Safety 1st Veiligheidstuigje grijs


Prijs
9,76 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A212566

Safety 1st Veiligheidstuigje grijs
Dit loop- en veiligheidstuigje beschermt jouw baby ervoor uit de kinderstoel, buggy of kinderwagen te glijden. Door de meegeleverde lange loopkoord kunnen de eerst stapjes van jouw kleintje gestuurd en ondersteund worden.

Productdetails:
  • Gebruik onderweg: om te ondersteunen en sturen bij de eerste stapjes
  • Gebruik thuis: voor extra veiligheid in de kinderstoel
  • Wasbaar tot 30°C
  • Vanaf 6 tot ca 48 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Top merken