Schleich arctisch wolf jonge 14804

Schleich arctisch wolf jonge 14804

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 7 beschikbaar!

9,36 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A227877

Schleich arctisch wolf jonge 14804
Wolf jongen

Arctische wolfsjongen komen tussen mei ein juni ter wereld. Dan is het in hun leefgebied het warmst. Omdat de bodem het hele jaar bevroren blijft, kan de moeder geen hol voor haar graven. Ze brengt haar kroost naar de rotsen, tot ze groot genoeg zijn om te omgeving te ontdekken.

Weetje:

Arctische wolfsjongen hebben bij de geboorte een grijze vacht. Deze wordt pas later wit.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Schleich arctisch wolf jonge 14804
9,36 €