Schleich Barrel Racing met Cowgirl 41417

Schleich Barrel Racing met Cowgirl 41417


Prijs
19,48 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-6 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A221506

EAN: 4005086414174

Schleich Barrel Racing met Cowgirl 41417
Het Barrel Racing is vooral bij vrouwlijke rodeo-rijders geliefd. De Cowgirls moeten in korte tijd om drie vaten rijden.
De vaten staan altijd in een driehoek. De deelnemers rijden in gallop naar de vaten en rijden er dan zo snel mogelijk omheen. Als je een vat omstoot, is de wedstrijd verloren!

Details:
  • Themawereld: Farm World
  • Zadel en teugels afneembaar
  • Afmetingen: 24,2 x 5,1 x 18,9 cm (B x D x H)
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Bevat kleine delen die ingeslikt kunnen worden. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Onze bestsellers

Schleich Barrel Racing met Cowgirl 41417
19,48 €