schleich ® Dinosaurs Grote Vulkaan Expeditie, 42564
NIEUW

schleich ® Dinosaurs Grote Vulkaan Expeditie, 42564


Adviesprijs
109,99 €
Prijs
103,51 €
Gratis levering
Bespaar nu
6,48 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 4-7 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A353729

EAN: 4059433573489

schleich ® Dinosaurs Grote Vulkaan Expeditie, 42564
Deze tekst is automatisch vertaald.
Onderzoekster Yuki van de Grote Vulkaan Expeditie van Schleich ® Dinosaurs verzamelt alles over dinosaurussen in haar onderzoekscontainer.

Plotseling hoort ze een luid gerommel, de hele berg trilt en er stijgt rook op! Ze reageert pijlsnel en springt in haar ontsnappingsglijbaan, die haar naar een geheime grot onder de vulkaan brengt. Net op tijd, want de vulkaan barst uit!

Als Yuki zich verstopt in de geheime grot voordat de vulkaan uitbarst, ontdekt ze daar fonkelende kristallen!

De uitbarstingsfunctie kan stenen uit de vulkaankrater katapulteren. De vulkaan trilt ook en er stijgt rook op. De LED-lichtfunctie, die zowel in de lavastroom als in sommige stenen is geïntegreerd, zorgt voor een spannende speelsfeer!

Extra speelactie wordt gecreëerd door de hindernisbaan op de achterkant van de vulkaan.

Hoge light van de grote vulkaanexpeditie zijn de twee dinosaurussen, die in de speelset zijn opgenomen in exclusieve speciale verf.

Product details:
 • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 45,7 x 43,5 x 35,7 cm
 • Themawereld: Dinosaurussen
 • Dinosaurus in speciaal schilderij
 • Spannende hindernisbaan rond de vulkaan
 • Vulkaan met uitbarstingsfunctie
 • Vulkaan trilt bij uitbarsting
 • Koele rookfunctie
 • Met gevaarlijk dino geluid
 • De Schleich ® figuren zijn natuurgetrouw gemodelleerd en staan voor educatief waardevol spel.
 • Inhoud: 1x dino onderzoeker Yuki, 1x Giganotosaurus, 1x Ankylosaurus, 1x vulkaan, 1x container, 1x reling container, 1x reling brug, 1x reling top, 1x reling hoek, 1x projectiel houder, 1x steen knikker, 2x steen groot, 3x steen middel, 4x steen klein, 2x kristal groot, 2x kristal klein, 1x liaan, 2x plant groot, 3x plant klein, 1x stalactieten, 4x knoopcel batterij.
 • Werkt op 4 x knoopcel batterijen (inbegrepen) en 3 x AA batterijen (niet inbegrepen)
 • Leeftijd: vanaf 4 jaar

Attentie
Er zijn 3 extra AA-batterijen nodig. Deze zijn niet bij de set inbegrepen.

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Kleine onderdelen en balletjes, verstikkingsgevaar. Richt niet op ogen of gezicht. Schiet geen vreemde projectielen af. Het speelgoed produceert lichtflitsen die bij gevoelige personen epilepsie kunnen veroorzaken. Bewaaradvies. Gebruik het product alleen binnenshuis en bescherm het tegen vocht.Gebruik alleen aanbevolen batterijen. Oplaadbare batterijen alleen verwijderen en onder toezicht van een volwassene l aden . Gebruik nooit niet-oplaadbare batterijen l aden ! Gebruik geen verschillende soorten batterijen of nieuwe en gebruikte batterijen samen. Let op de polariteit bij het plaatsen van de batterijen. Verwijder de batterijen als ze lange tijd niet worden gebruikt. Sluit de klemmen niet kort. Gooi gebruikte batterijen niet bij het huisvuil.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
16,99 €
Prijs
16,99 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: schleich ® Dinosaurs Grote Vulkaan Expeditie, 42564
5
85 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 79
 
4 Sterren
| 6
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

schleich ® Dinosaurs Grote Vulkaan Expeditie, 42564
schleich ® Dinosaurs Grote Vulkaan Expeditie, 42564
Adviesprijs 109,99 €
103,51 €