Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Schleich Dinosaurussen Grote Vulkaan Expeditie, 42564
Momenteel uitverkocht

Schleich Dinosaurussen Grote Vulkaan Expeditie, 42564


Prijs
99,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A310165

EAN: 4059433449319

Schleich Dinosaurussen Grote Vulkaan Expeditie, 42564
Deze tekst is automatisch vertaald.
Onderzoeker Yuki van de grote vulkaanexpeditie van Schleich ® Dinosaurs verzamelt alles over dinosaurussen in haar onderzoekscontainer.

Plotseling hoort ze een luid gerommel, de hele berg trilt en rook stijgt op! Ze reageert pijlsnel en springt in haar ontsnappingsglijbaan, die haar naar een geheime grot onder de vulkaan brengt. Net op tijd, want de vulkaan is aan het uitbarsten!

Als Yuki zich in de geheime grot verstopt voordat de vulkaan uitbarst, ontdekt ze daar fonkelende kristallen!

De uitbarstingsfunctie kan stenen uit de vulkaankrater katapulteren. Bovendien trilt de vulkaan en stijgt er rook op. De LED-lichtfunctie, die zowel in de lavastroom als in sommige stenen geïntegreerd is, zorgt voor een spannende speelsfeer!

Extra speelactie wordt gecreëerd door de hindernisbaan op de achterkant van de vulkaan.

High light van de grote vulkaanexpeditie zijn de twee dinosaurussen, die in exclusieve speciale verf in de speelset zijn opgenomen.

Product details:
 • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 45,7 x 43,5 x 35,7 cm
 • Themawereld: Dinosaurussen
 • Dinosaurussen in speciale verf
 • Spannend hindernissenparcours rond de vulkaan
 • Vulkaan met uitbarstingsfunctie
 • Vulkaan trilt bij uitbarsting
 • Koele rook functie
 • Met gevaarlijk dino geluid
 • De Schleich ® figuren zijn tot in detail gemodelleerd en staan voor educatief waardevol spel
 • Inhoud: 1x dino onderzoeker Yuki, 1x Giganotosaurus, 1x Ankylosaurus, 1x vulkaan, 1x container, 1x relingcontainer, 1x relingbrug, 1x brug, 1x relingtop, 1x relinghoek, 1x projectielhouder, 1x stenen knikker, 2x stenen groot, 3x stenen middelgroot, 4x stenen klein, 2x kristal groot, 2x kristal klein, 1x liaan, 2x plant groot, 3x plant klein, 1x stalactieten, 4x knoopcelbatterij
 • Werkt op 4 x knoopcelbatterijen (meegeleverd) en 3 x AA-batterijen (niet meegeleverd)
 • Leeftijd: vanaf 4 jaar

Let op
Er zijn 3 extra AA-batterijen nodig. Deze zijn niet inbegrepen in de set.

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Kleine onderdelen en balletjes, verstikkingsgevaar. Richt niet op ogen of gezicht. Schiet geen vreemde projectielen af. Het speelgoed produceert lichtflitsen die bij gevoelige personen epilepsie kunnen veroorzaken. Advies voor opslag. Gebruik het toestel alleen binnenshuis en bescherm het tegen vocht.Gebruik alleen aanbevolen batterijen. Oplaadbare batterijen alleen wanneer verwijderd en onder toezicht van een volwassene l aden . Gebruik nooit niet-oplaadbare batterijen l aden ! Gebruik geen verschillende soorten batterijen of nieuwe en gebruikte batterijen samen. Let op de polariteit bij het plaatsen van de batterijen. Verwijder de batterijen als u ze lange tijd niet zult gebruiken. Sluit de aansluitingen niet kort. Gooi gebruikte batterijen niet bij het huisvuil.

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Schleich Dinosaurussen Grote Vulkaan Expeditie, 42564
4.9
17 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 15
 
4 Sterren
| 2
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Nederlandstalige beoordelingen:

Meer klantbeoordelingen zien
Inhoud wordt geladen ...

Onze bestsellers