SCHLEICH Ezel 13772
SCHLEICH Ezel 13772
SCHLEICH Ezel 13772
Adviesprijs 5,99 €
5,53 €
Prijs inclusief BTW
Adviesprijs
5,99 €
Prijs
5,53 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A124382

SCHLEICH Ezel 13772
Ezel
Artikelnummer: 13772

FARM LIFE

Ezels zijn snel tevreden, evenwichtig en rotsvast. Ze rennen niet vaak, maar kunnen met hun kleine hoeven tot wel 50 km per uur rennen.

De huisezel stamt oorspronkelijk van de Afrikaanse ezel af. Bij hete temperaturen komt hij goed tot zijn recht en stelt weinig eisen aan zijn voeding. Hij wordt vaak als koppig en dom bestempeld, wanneer hij schijnbaar zonder reden stil blijft staan en weigert verder te gaan. Maar het tegendeel is waar. Ezels kunnen niet zo snel rennen als paarden, het zou voor hun onzinnig zijn om is panieksituaties op de vlucht te slaan. Ze denken eerst na of iets daadwerkelijk een gevaar is en welke vluchtweg in dat geval het beste zal zijn.

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - SCHLEICH Ezel 13772
Gemiddelde klantenbeoordeling: 5 Beoordelingen
 
5
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers

SCHLEICH Ezel 13772
Adviesprijs 5,99 €
5,53 €
Top merken