Schleich Farm World - Plezier voor honden 42536
Variant:
  • Schleich Farm World - Plezier voor honden 42536
  • Schleich Farm World - Plezier voor honden 42536

Adviesprijs
19,99 €
Prijs
19,21 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A300175

EAN: 4059433375786

Schleich Farm World - Plezier voor honden 42536
Deze tekst is automatisch vertaald.
Om zijn honden Rosi en Bobby te helpen fit te blijven en leuke trucjes te leren, traint FW boy Ben de twee met de nieuwe Play Fun for Dogs set van Schleich ® FARM WORLD !

Speels leert zijn bulldog Rosi en zijn dwergschnauzer Bobby op de wip te balanceren of door de ring te springen. Met elke training worden ze beter. Terwijl de honden hun beloningsbot delen, zwaait Ben zo hoog als hij kan op zijn autobandschommel. Dit is zo leuk! De set kan individueel worden opgesteld en zorgt voor grenzeloos plezier!

Productdetails:
  • Themawereld: Boerderij World
  • Afmetingen (lengte x breedte x diepte): 19 x 6,6 x 15 cm
  • Inhoud: 1x jongen, 1x Franse bulldog, 1x dwergschnauzer, 1x bot, 1x bandschommel, 2x dwarsbalk, 3x hindernisstang, 3x kegel, 1x grondplaat, 1x ring, 2x bevestigingsclips, 1x hinderniselement
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Attentie.
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
4,99 €
Prijs
19,51 €
Prijs
20,06 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Schleich Farm World - Plezier voor honden 42536
4.5
5 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 4
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Schleich Farm World - Plezier voor honden 42536
Schleich Farm World - Plezier voor honden 42536
Adviesprijs 19,99 €
19,21 €