10x babypoints sparen vandaag!♥
10x babypoints sparen vandaag!♥
Nu 10x sparen!
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
SCHLEICH Horse Club - Appaloosa Veulen 13862
Prijs
4,74 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Alternatieven van de serie Schleich Horse Club

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A227787

EAN: 4055744027895

SCHLEICH Horse Club - Appaloosa Veulen 13862
De Schleich figuren zijn allemaal heel deailgetrouw gemodelleerd, liefdevol handgemaakt en staan voor pedagogisch waardevol spelen. Appaloosa onderscheidt zich van de andere rassen door de gestreepte hoeven. Ook heeft dit ras zogenoemde mensenogen, die wit zijn, rondom de iris. Appaloosa kunnen goed truckjes leren. Je kan ze bijvoorbeeld leren om het hek met de mond te openen of dingen op te rapen.

De kleur van de vacht verandert naar verloop van tijd.

Details:
  • Themawereld: Horse Club
  • Afmetingen: 9,4 x 2,4 x 8,5 cm
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

Let op
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten - SCHLEICH Horse Club - Appaloosa Veulen 13862
Gemiddelde klantbeoordeling:
2 Beoordelingen
 
2
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers

SCHLEICH Horse Club - Appaloosa Veulen 13862
4,74 €