SCHLEICH Horse Club - Appaloosa Veulen 13862

SCHLEICH Horse Club - Appaloosa Veulen 13862

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 10 beschikbaar!

6,29 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A227787

SCHLEICH Horse Club - Appaloosa Veulen 13862
De Schleich figuren zijn allemaal heel deailgetrouw gemodelleerd, liefdevol handgemaakt en staan voor pedagogisch waardevol spelen. Appaloosa onderscheidt zich van de andere rassen door de gestreepte hoeven. Ook heeft dit ras zogenoemde mensenogen, die wit zijn, rondom de iris. Appaloosa kunnen goed truckjes leren. Je kan ze bijvoorbeeld leren om het hek met de mond te openen of dingen op te rapen.

De kleur van de vacht verandert naar verloop van tijd.

Details:
  • Themawereld: Horse Club
  • Afmetingen: 9,4 x 2,4 x 8,5 cm
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

Let op
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


SCHLEICH Horse Club - Appaloosa Veulen 13862
6,29 €