Schleich Horse Club Friendship Tournament, 42440

Schleich Horse Club Friendship Tournament, 42440


Prijs
69,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A310058

EAN: 4059433388823

Schleich Horse Club Friendship Tournament, 42440
Deze tekst is automatisch vertaald.
Sofia en Lisa rijden een Arabier en een Trakehner merrie op het vriendschapstoernooi van Schleich ® Horse Club.

De vele speelfuncties en de uitgebreide accessoires zorgen voor veel speelplezier: de volledig beweegbare meisjesfiguren maken de dieren in de paardenbak schoon met een kaardenborstel en hoevenkrabber en zetten hun zadels en hoofdstellen op. Voordat ze wegrijden, zetten ze hun helmen op.

Het parcours is omgeven door hekken en voert over twee steile sprongen. De ene is versierd met hartjes en de andere is beschilderd met golden er verf. Concentratie is nodig bij de gevreesde watersloot. Twee vlaggen wapperen in de wind en plotseling duikt er een muis achter de strobalen! De toeschouwers op de tribune zijn opgewonden van spanning. Zullen de paarden zich laten opjagen?

Na afloop van het toernooi worden op het podium een boeket bloemen en overwinningslinten overhandigd. Geweldige souvenirfoto's worden gemaakt met een camera en statief.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 50 x 42 x 19 cm
  • Themawereld: Horse Club
  • Inhoud: 1x tribune, 1x paardenbox, 2x meisjes, 1x Trakehner merrie, 1x Arabische merrie, 1x muis, 4x omheining, 2x hoofdstel met teugels, 2x zadel, 1x slotgracht, 2x vlag, 1x buxusemmer met buxusstrik, 2x strobalen, 1x podium voor de prijsuitreiking, 1x steeplechase hart, 1x steeplechase goud, 1x fototoestel met statief, 1x piepende eend, 1x appel, 1x bos bloemen, 1x kaardenborstel, 1x hoevenkrabber, 2x helm, 2 winnaarslinten, 2x armband
  • Leeftijd: vanaf 5 jaar

Attentie
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Schleich Horse Club Friendship Tournament, 42440
5
157 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 142
 
4 Sterren
| 14
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Nederlandstalige beoordelingen:

Meer klantbeoordelingen zien
Inhoud wordt geladen ...

Onze bestsellers

Schleich Horse Club Friendship Tournament, 42440
Schleich Horse Club Friendship Tournament, 42440
69,99 €