schleich ® Ice Spider 42494
NIEUW
Adviesprijs
11,99 €
Prijs
11,24 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 4-7 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A364012

EAN: 4059433469003

schleich ® Ice Spider 42494
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
 • Leeftijd: vanaf 7 jaar
 • Themawereld: Eldrador
 • In de kronkelende grotten van de Ice World ligt een griezelige verrassing op de loer: daar wacht de gevaarlijke ijsspin op zijn slachtoffers!
 • Een hap ervan is genoeg om vijanden in een lange koude slaap te doen vallen.
 • Als de spin omsingeld is, houdt hij het hoofd koel: met zijn acht ogen kan hij meerdere tegenstanders tegelijk in de gaten houden en ze afweren.
 • Tot in detail gemodelleerd
 • Stimuleert fantasierijk spel
Afmetingen en gewicht:
 • Afmetingen in gemonteerde toestand (lengte x breedte x hoogte): 15,5 x 8,2 x 18 cm
 • Gewicht: 0,066 kg
Waarschuwing & veiligheidsinstructies:
  Let op: Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
19,69 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Onze bestsellers

schleich ® Ice Spider 42494
schleich ® Ice Spider 42494
Adviesprijs 11,99 €
11,24 €