schleich Monolophosaurus 15035
NIEUW
14,99 €
Prijs
14,29 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A377339

EAN: 4059433667126

schleich Monolophosaurus 15035
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
  • Leeftijd: 5 jaar en ouder
  • De Monolophosaurus is onmiddellijk herkenbaar aan zijn lange kuif op de brug van zijn neus, die hem een gevaarlijk uiterlijk geeft.
  • Van de top van zijn hoofd tot het puntje van zijn staart heeft hij ook tanden als een draak. Ik vraag me af of het rustig blijft?
  • De dinosaurus behoort tot de groep van hagedisdinosaurussen en is meestal op zoek naar voedsel. Hij loopt op zijn sterke poten langs de kust en kijkt uit naar een prooi. Je kunt hem beter niet storen!
Afmetingen en gewicht:
  • Afmetingen van de verpakking (lengte x breedte x hoogte): 21,6 x 4,2 x 8,6 cm.
  • Gewicht: 0,09 kg

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Onze bestsellers

schleich Monolophosaurus 15035
schleich Monolophosaurus 15035
14,99 €
14,29 €