Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Schleich Reuze Anaconda 14778
Momenteel uitverkocht
Schleich Reuze Anaconda 14778
Schleich Reuze Anaconda 14778
5,07 €
Prijs inclusief BTW
Prijs
5,07 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A205934

Schleich Reuze Anaconda 14778
De anaconda telt tot de langste en zwaarste slangen ter wereld. Een bijzonder groot dier was 6,95 meter lang en woog 97,5 kg. De anaconda is geen giftslang, maar een wurgslang. Ze wikkelt zich om de buit, tot deze stikt.

De anaconda slikt de buit in met het hoofd als eerste.

Details:
 • Speelwereld: Wild Life
 • Afmetingen: 12,5 x 5,7 x 2 cm
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

 • Let op
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar! Handleiding in het Duits!

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  Schleich

  Schleich - voor groot en klein

  Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


  Onze bestsellers

  Top merken