Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

schleich ® Shadow Master Robot met Mini Creature 42557
NIEUW
Momenteel uitverkocht

schleich ® Shadow Master Robot met Mini Creature 42557


34,99 €
Prijs
32,64 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A377354

EAN: 4059433652054

schleich ® Shadow Master Robot met Mini Creature 42557
Deze tekst is automatisch vertaald.
Productdetails:
  • Leeftijd: 7 jaar en ouder
  • De Mini Creatures uit de Schaduwwereld veroorzaken nogal wat chaos in Eldrador! Ze hebben zelfs de hoofdrobot volledig overgenomen.
  • De Mini Creature kan in de robot zitten en de stappen besturen en zelfs de armen van de robot bewegen.
  • Ik vraag me af wat ze van plan is? Er is zeker een ramp op komst! Het grote kanon en de pijlenkoker op haar rug voorspellen niet veel goeds!
Afmetingen en gewicht:
  • Afmetingen verpakking (lengte x breedte x hoogte): 18,4 x 11 x 23 cm
  • Gewicht: 0,58 kg

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Onze bestsellers