schleich ® Star Pegasus, Mare 70579
NIEUW
Adviesprijs
16,99 €
Prijs
15,67 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A396126

EAN: 4059433469140

schleich ® Star Pegasus, Mare 70579
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
  • Themawereld: Schleich ® Bayala
  • Deze prachtige ster merrie is niet van deze wereld.
  • Ze komt uit de oneindigheid van het universum en dat zie je meteen.
  • Ze bewaakt geheimen waarvan we niet eens iets vermoeden
  • Door haar verschijning lijkt ze bijzonder magisch, want ze geeft de indruk dat ze net uit de sterrenhemel is neergedaald.
  • Zij en haar familie, de trotse maan eenhoorn hengst en hun schattige vallende ster eenhoorn veulen, vormen een betoverende eenheid.
  • De Schleich figuren zijn allemaal detailgetrouw gemodelleerd, liefdevol geschilderd en staan voor educatief waardevol spel.
Afmetingen en gewicht:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 15 x 8,2 x 18 cm

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Onze bestsellers

schleich ® Star Pegasus, Mare 70579
schleich ® Star Pegasus, Mare 70579
Adviesprijs 16,99 €
15,67 €