10% SALE-FINALE 💝
10% SALE-FINALE 💝
Code kopiëren:
SFNL1974
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu besparen
schleich Tarbosaurus 15034
NIEUW
21,99 €
Prijs
20,50 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A377334

EAN: 4059433667119

schleich Tarbosaurus 15034
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
  • Leeftijd: 5 jaar en ouder
  • Van de sterke punt van zijn staart tot zijn langgerekte kop wordt de Tarbosaurus wel twaalf meter lang! Dit maakt het een van de bijzonder grote dinosaurussen.
  • Zijn hoofd zweeft vijf meter boven de grond! Geen wonder dat hij zoveel moet eten op deze grootte.
  • Met zijn scherpe tanden en behendige kaken grijpt hij graag andere dino's voor het avondeten. Hij rent ze achterna op zijn sterke benen tot hij ze vangt. Maar hij is aardig voor zijn vrienden
Afmetingen en gewicht:
  • Afmetingen verpakking (lengte x breedte x hoogte): 30,6 x 7 x 13 cm
  • Gewicht: 0,24 kg

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Onze bestsellers

schleich Tarbosaurus 15034
schleich Tarbosaurus 15034
21,99 €
20,50 €