Schleich Trakehner merrie 13909
Variant:
  • Schleich Trakehner merrie 13909
  • SCHLEICH Tennessee Walker Wallach 13832

Adviesprijs
7,99 €
Prijs
6,96 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
1,03 €-13%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A278730

EAN: 4059433013626

Schleich Trakehner merrie 13909
Trakehners worden beschouwd als een zeer nobel warmbloedig ras. De dynamische houding van de Trakehner merrie van Schleich® Horse Club toont duidelijk de grote levendigheid, elegantie en het temperament van het paardenras. Trakehners zijn getalenteerde sportpaarden en winnen vaak medailles op wedstrijden. Door haar uithoudingsvermogen en intelligentie ligt haar kracht vooral in veelzijdigheid en het afstandsrijden.

Weetje:
Trakehners mogen alleen worden gekruist met Trakehners, Engelse volbloeden en raszuivere Arabieren.

Productdetails:
  • Themawe eld: Horse Club
  • Afmetingen (LxBxH): 13,5 cm x 4 cm x 10 cm
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Onze bestsellers

Schleich Trakehner merrie 13909
Adviesprijs 7,99 €
6,96 €