SCHLEICH Varken 13782
Variant:
  • SCHLEICH Varken 13782
  • Schleich Wild Life Warthog 14843
  • Schleich Varken, 13933
  • Schleich Knorretje, 13934

Prijs
4,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A124405

EAN: 4059433322612

SCHLEICH Varken 13782
Varken
Artikelnummer: 13782

FARM LIFE

Het varken stamt van het wildzwijn af. Door de veeteelt zijn er wereldwijd zo rond de 70 rassen in verschillende kleuren ontstaan.

Varkens zijn meestal roze en hebben een borstelige vacht. Maar ze kunnen afhankelijk van het ras net zo goed bruin, zwart of gevlekt zijn. Men zegt dat varkens vuile dieren zijn, omdat ze graag in de modder rond rollen. In feite genieten ze bij grote hitte slechts van de koeling van de modderlaag, net zoals olifanten dat doen. Daarbij beschermt de modderlaag tegen insectenbeten. Sommige mensen hebben zelfs varkens als huisdieren - omdat ze vriendelijk, rustig, sociaal, nieuwsgierig en intelligent zijn.

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: SCHLEICH Varken 13782
5
69 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 60
 
4 Sterren
| 5
 
3 Sterren
| 2
 
2 Sterren
| 2
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

SCHLEICH Varken 13782
SCHLEICH Varken 13782
4,99 €