Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

SCHLEICH Vechtarena met accessoires 42273
Momenteel uitverkocht

SCHLEICH Vechtarena met accessoires 42273


Adviesprijs
69,99 €
Prijs
50,09 €
Gratis levering
Bespaar nu
19,90 €-28%
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A145420

SCHLEICH Vechtarena met accessoires 42273
In de vechtarena is de lucht gevuld met hitte, stof en zweet. Alleen de sterkste, snelste en moedigste mannen wagen zich in de arena, want hier wachten machtige vijanden en verschrikkelijke beesten. Alleen de allerbesten worden helden.

In de vechtarena zijn al enkele legendarische helden geboren.

De lucht hier is gevuld met hitte, stof en zweet. Dit is de plek waar mannen echte helden worden, want hier vechten de ridders van alle ordes tegen de wilde beesten van Eldrador. Alleen diegene die de nodige moed heeft, een meester in vechten en ook gek genoeg is, kan zijn gevecht overleven en de stoffige arena als ware held velaten. De Heer van de vechtarena is Knurrom, een knorrige dwerg. Hij organiseert gevechten en verzorgt bijna liefdevol zijn "knuffeldieren". Zo noemt hij de beesten die hij in de bossen en woestijnen van Eldrador gevangen heeft. Zodra hij het teken geeft, kan het gevecht beginnen.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 42273
• Speelwereld: World of History / Eldrador ridders
• Vanaf 3 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - SCHLEICH Vechtarena met accessoires 42273
Gemiddelde klantenbeoordeling: 9 Beoordelingen
 
8
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

Top merken