Schleich Wildlife Dieren-set 42388

Schleich Wildlife Dieren-set 42388

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog maar 2 beschikbaar!
19,56 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A221513

Schleich Wildlife Dieren-set 42388
De set bevat vijf dieren uit de afrikaanse savanne: een cheeta, een schubdier, een flamingo, een giraffenbaby en een afrikaanse olifantenbaby. De dierenwereld van Afrika imponeert door zijn grote veelvoudigheid. Op de warme savanne leven olifanten, giraffen en gevaarlijke roofkatten. Het grote subdier is thuis in het regenwoud in centraal Afrika en de flamigo houdt ervan in de grote zoute zeeën naar krab te vissen.

Details:
  • Speelwereld: Wild Life
  • Afmetingen: 13,5 x 4,5 x 30 cm (B x H x D)
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Schleich Wildlife Dieren-set 42388
19,56 €
Top merken