-10% korting via de App
-10% korting via de App
Jouw kortingscode:
APPV8563
00
Std.
00
Min.
00
Sek.
Download app
Schleich Zeemeermin met zeehond in schelp 70564

Schleich Zeemeermin met zeehond in schelp 70564


Prijs
20,07 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Alternatieven van de serie Schleich bayala

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A227899

EAN: 4055744020339

Schleich Zeemeermin met zeehond in schelp 70564
De Schleich figuren zijn allemaal heel deailgetrouw gemodelleerd, liefdevol handgemaakt en staan voor pedagogisch waardevol spelen. Beleef leuke avonturen in de onderwaterwereld van Schleich. Alleen als je heel veel geluk hebt, kan je de familie ontdekken. En als je ze eenmaal gezien hebt, zal je ze nooit meer vergeten. Een zeemeermin heeft zelfs een vriendschap met hen gesloten. Ze komt regelmatig op bezoek.

Details:
  • Speelwereld: Bayala
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Onze bestsellers

Schleich Zeemeermin met zeehond in schelp 70564
Schleich Zeemeermin met zeehond in schelp 70564
20,07 €