Science Can 3-delige opgravingsset - Mesozoïcum

Science Can 3-delige opgravingsset - Mesozoïcum


Adviesprijs
39,99 €
Prijs
37,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A331169

EAN: 6971325133855

Science Can 3-delige opgravingsset - Mesozoïcum
Deze tekst is automatisch vertaald.
Met de 3-delige opgravingsset Mesozoïcum van Science Can worden kinderen vanaf acht jaar kleine paleontologen.

Net als echte wetenschappers graven ze stukje bij beetje dinosaurusbotten uit de rotsen met hamer, beitel en kwast en zetten de afzonderlijke botvondsten vervolgens met behulp van de handleiding in elkaar tot drie dinosaurusskeletten.

Tyrannosaurus Rex, Spinosaurus of Pterodactylus - met de ontdekkingsset wordt de kinderkamer in een handomdraai omgetoverd tot een museum, waar de kinderen hun vondsten met tentoonstellingskaarten in stijl op sokkels presenteren.

Terwijl ze de botten opgraven en in elkaar zetten, trainen kinderen hun fijne motoriek en leren ze hoe onderzoekers werken.

Een fascinerend wetenschapsproject dat kinderen enthousiast maakt voor bèta- en technische vakken.

Tijdens het spelen met Science Can leren kinderen wetenschappelijk denken met innovatief speelgoed, video's en inhoud. Alle Science Can producten zijn gericht op probleemoplossend leren: al spelend worden kinderen stap voor stap aangemoedigd om zo zelfstandig mogelijk oplossingen te vinden. Al spelend leren zij te denken als een wetenschapper of te construeren als een ingenieur. Het speelgoed is verkrijgbaar in vier verschillende categorieën: Levenswetenschappen, Natuurwetenschappen, Aardwetenschappen en Techniek en Technologie.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 40 x 22,5 x 14,6 cm
  • Materiaal: ABS, steen
  • Leeftijd: vanaf 8 jaar

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Science Can 3-delige opgravingsset - Mesozoïcum
Science Can 3-delige opgravingsset - Mesozoïcum
Adviesprijs 39,99 €
37,99 €