Science Can Opgravingen van edelstenen van de "Giants Causeway" in Noord-Ierland

Science Can Opgravingen van edelstenen van de "Giants Causeway" in Noord-Ierland


Variant:
  • Science Can Opgraving Set Edelstenen "American Wave
  • Science Can Opgravingsset van de "Great Blue Hole" in Belize
  • Science Can Opgravingen van edelstenen van de "Giants Causeway" in Noord-Ierland

Adviesprijs
22,99 €
Prijs
21,18 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A331165

EAN: 6971325134265

Science Can Opgravingen van edelstenen van de "Giants Causeway" in Noord-Ierland
Deze tekst is automatisch vertaald.
Schattenjacht in de kinderkamer

Oh, wat fonkelt het mooi! Kinderen gaan op schattenjacht met de opgravingsset Gemstones from the "Giants Causeway" in Noord-Ierland van Science Can en graven als echte geologen met hamer, beitel, kwast en co. prachtige edelstenen op. Het speciale eraan: Al doende leren zij ook over spannende natuurspektakels en natuurverschijnselen van deze wereld.

Plezier met hamer en beitel

Stuk voor stuk graven de kinderen zich voorzichtig een weg door de rotsblok met realistische mijnbouwwerktuigen zoals hamer en beitel, terwijl ze hun ogen open houden voor glinsterende edelstenen. Als ze er een hebben ontdekt, banen ze zich voorzichtig een weg door de rotslagen om hem bloot te leggen.

Hands-on geologie

Net als een echte geoloog graven de kinderen edelstenen op, analyseren ze op kleur, transparantie, glans enz. en documenteren ze hun vondst als een echte wetenschapper. Als ze alle acht edelstenen hebben gevonden, kunnen ze hun verzameling edelstenen op de rug presenteren in de kinderkamer dankzij de innovatieve Design s van de basis - een prachtig geschenk voor grote en kleine ontdekkingsreizigers en onderzoekers.

Fascinatie Giants Causeway

Op de wereldwonderenkaart ontdekken kinderen de natuurwonderen van onze wereld. Ga op een avontuurlijke reis naar Noord-Ierland: De rotsen bij de "Giants Causeway" aan de Noord-Ierse kust springen in het oog door hun ongewone vorm. Volgens de legende zijn de hoekige stenen zuilen ontstaan tijdens een gevecht tussen twee reuzen. Op de kaart van de wereldwonderen ontdekken kinderen de natuurwonderen van onze wereld.

Tijdens het spelen met Science Can leren kinderen wetenschappelijk denken met innovatief speelgoed, video's en inhoud. Alle Science Can producten zijn gericht op probleemoplossend leren: al spelend worden kinderen stap voor stap aangemoedigd om zo zelfstandig mogelijk oplossingen te vinden. Al spelend leren zij te denken als een wetenschapper of te construeren als een ingenieur. Het speelgoed is verkrijgbaar in vier verschillende categorieën: Levenswetenschappen, Natuurwetenschappen, Aardwetenschappen en Techniek en Technologie.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 17 x 17 x 12,8 cm
  • Stimuleert wetenschappelijk denken, nieuwsgierigheid en verbeelding
  • Twee opgravingsblokken van verschillende afmetingen in de vorm van de Giants Causeway, voetstuk, hamer, beitel, penseel, waterspuitfles, 8 edelstenen, kaart van de wereldwonderen
  • Materiaal: ABS
  • Leeftijd: vanaf 6 jaar

Let op
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Science Can Opgravingen van edelstenen van de "Giants Causeway" in Noord-Ierland
5
1 Klantbeoordeling
 
5 Sterren
| 1
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Science Can Opgravingen van edelstenen van de "Giants Causeway" in Noord-Ierland
Science Can Opgravingen van edelstenen van de "Giants Causeway" in Noord-Ierland
Adviesprijs 22,99 €
21,18 €