SEBRA Regenhoes met Insectennet, Farm, Jongen

SEBRA Regenhoes met Insectennet, Farm, Jongen

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 2 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 59,95 €
35,31 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 24,64 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A159250

SEBRA Regenhoes met Insectennet, Farm, Jongen
Praktische en onmisbare regenhoes voor de kinderwagen. De regenhoes is gemaakt van polyester en is verzegeld oppervlak. Mooie ontwerpen uit onze Village Collection. Met praktische elastische band, voor een eenvoudige bevestiging. Past op alle standaard kinderwagens. De hoes is PVC- en ftalaatvrij, ademend, waterdicht tot een waterdruk van 8000mm/5000 bar en heeft afgedichte naden, vliegennet en reflectoren. Let op: Niet op witte of lichte kinderwagens gebruiken, kleur kan afgeven.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 4005101
• Materiaal: 100% Polyester met PU-coating
• Waterdruk: 8000mm/5000bar

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


SEBRA Regenhoes met Insectennet, Farm, Jongen
Adviesprijs¹ 59,95 €
35,31 €