SENSE ORGANICS Baby Longsleeve LUNA CREW little stars
Momenteel uitverkocht

SENSE ORGANICS Baby Longsleeve LUNA CREW little stars


Matentabel

Prijs 11,90 € Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A12835400000006

SENSE ORGANICS Baby Longsleeve LUNA CREW little stars
LONGSLEEVE

SENSE ORGANICS staat sinds de oprichting in 1996 voor faire en duurzame productie van kinderkleding. De uitgebreide collectie speelt met klassieke elementen, aangevuld met kleurrijke en kindvriendelijke designs.
SENSE ORGANICS heeft direct invloed in het productieproces, waardoor de naleving van sociologische, ecologische en kwalitatieve eisen bewaakt wordt. Door regelmatige , onafhankelijke inspectie en certificering volgens GOTS worden deze hoogste maatstafen bevestigd en verzekerd.
Spinnen, weven, verven en naaien wordt gedaan vanuit een eigen productiefaciliteit en is hierdoor transparant. Bij de productie wordt er gewerkt met eigen windturbines, waardoor wordt bijgedragen aan de duurzaamheid.

Mooie longsleeve van zacht bio-katoen met glans-print, voorzien van drukknopen op de schouders die het aan- en uitkleden vereenvoudigen.

Details:
• Materiaal: 100% katoen
• Wasbaar tot 40°c
• Geschikt voor de droger

Accessoires

Prijs
12,90 €
Prijs
22,90 €
Prijs
9,90 €
Prijs
29,90 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Top merken