Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

SES Creativ e® Eenhoorn kleurboek
Momenteel uitverkocht
Variant:

Prijs
8,16 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A290533

EAN: 8710341001117

SES Creativ e® Eenhoorn kleurboek
Deze tekst is automatisch vertaald.
Attentie alle eenhoorn fans!

Dit speciale kleurboek van SES Creativ e geeft vrij spel aan de oogverblindende eenhoorn fantasie en neemt je mee naar magische werelden. Op 15 pagina's zijn er geen grenzen aan creativiteit en kleurexperimenten. De absolute hoogte light : De schuimrubberen hoorn van de eenhoorn is op elke pagina te zien en zorgt voor een klein 3D-effect. De laatste magie wordt geleverd door droomachtige glitterstickers en de eenhoorn zweeft op wolk negen.

Productdetails:
  • Inhoud: Kleurboek met schuimrubberen hoorn, 15 kleurplaten, 40 glitterstickers
  • Pagina's: 15
  • Met glitterstickers
  • Afmetingen: (lengte x breedte x hoogte) 20 x 20 x 1 cm
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar

Voorzichtig
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers