SES Creativ e® Inspector You - Los vijf strafzaken op
-39%

SES Creativ e® Inspector You - Los vijf strafzaken op


15,81 €
Prijs
9,57 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
6,24 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A306955

EAN: 8710341251178

SES Creativ e® Inspector You - Los vijf strafzaken op
Deze tekst is automatisch vertaald.
Kun jij, een rijke tiger rechercheur, deze vijf zaken oplossen?

Wie was er in de bank op de dag van de overval? Wie liet voetafdrukken achter naast de kassa in de snoepwinkel aden ? Wiens vingerafdrukken staan op de halsband van de gestolen puppy? En wie van de verdachten heeft dezelfde bloedgroep als het bloed dat gevonden is op het dinosaurusbot of het gebroken glas in het nucleaire lab?

Gebruik het afzetlint om de plaats delict veilig te stellen, onderzoek bewijsmateriaal met je vergrootglas en andere detective-instrumenten, en voer bloedtesten uit om de echte dader te vinden!

Details:
 • Inhoud: 5 koffers met verborgen aanwijzingen, 8 verdachten, vingerafdrukken, voetafdrukken, bloedtesten, meetlint, vergrootglas, plaats delict tape, bewijsmateriaal zakken en meer....
 • Materiaal: Plastic
 • Afmetingen (hoogte x lengte x breedte): ca. 27,5 x 12,1 x 9 cm
 • Leeftijd: vanaf 8 jaar

 • Attentie
  Niet geschikt voor kinderen onder de acht jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

  Gesponsord

  product_detail_ad

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


  Onze bestsellers

  SES Creativ e® Inspector You - Los vijf strafzaken op
  SES Creativ e® Inspector You - Los vijf strafzaken op
  15,81 €
  9,57 €