Alleen vandaag 8x babypoints! ♡
Alleen vandaag 8x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
SES Creativ e® Kubb Junior
Variant:
  • SES Creativ e® Kubb Junior
  • SES Creativ e® Kubb Original

24,08 €
Prijs
23,68 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A338342

EAN: 8710341022976

SES Creativ e® Kubb Junior
Deze tekst is automatisch vertaald.
Attentie kleine Viking en Outdoor fans!

Met deze Kubb Junior van SES Creativ e staan er nu spannende wedstrijdduels op het programma. Allereerst worden de teams verdeeld in Rode Team en Blauwe Team. Beide teams ontvangen de Kubbs, die voorzien zijn van de bijpassende Vikinghelmen, en nemen het tegen elkaar op. Het speelveld is mentaal afgebakend in de vorm van een vierkant. Een kleine tip: Hoe kleiner de kinderen, hoe smaller het veld moet zijn. De teamblokjes worden op tegenovergestelde basislijnen in een rij geplaatst met wat ruimte ertussen. In het midden van het veld, tussen de twee teams, vindt de grootste Kubb - de Viking Leeuwenkoning - zijn plaats.

Nu begint het ene team de dieren van het andere team met de werpstokken te gooien. Als ze allemaal geraakt zijn, is het de beurt aan de leeuwenkoning. Het team dat als eerste de leeuw neerslaat en verslaat is de winnaar. De instructies leggen de afzonderlijke stappen in detail uit - er kan niets misgaan. Met de praktische opbergtas raakt u gegarandeerd niets kwijt en wordt het onderweg zeker niet saai. Wie scoort de hero's hit?

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 30 x 20 x 9 cm.
  • Inhoud: 1 Viking Lion King Kubb, 6 team Kubbs, 4 werpstokken, stickers met Viking dieren in de teamkleuren blauw en rood, 1 opbergtas, 1 gebruiksaanwijzing
  • Materiaal: hout, stof
  • Robuust materiaal voor buitengebruik
  • Leeftijd: vanaf 6 jaar

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

SES Creativ e® Kubb Junior
SES Creativ e® Kubb Junior
24,08 €
23,68 €