sigikid aanhang-set boerderij- sigimix

sigikid aanhang-set boerderij- sigimix


Prijs
16,76 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A226943

sigikid aanhang-set boerderij- sigimix
Sigimix-Baby-Systeem - flexibel te combineren van themafiguren aan mobile of aan de kinderwagenketting. De Sigikid Dier Karakters zijn om hun hoogwaardige en bijzonder kindergerichte design bekend.

Zou het niet tof zijn als je dze figuren de gehele babytijd gebruikt kan worden. Vanaf nu kan dat! De Sigid designers hebben een geniaal systeem verzonnen. Er is een basis mobile met sterren en maan. Zoals gebruikelijk van sigid bestaat het uit twee verdiepingen en aan het einde is een knoop aangebracht.

Aan de knopen kunnen de dieren aan de verschillende figurensets worden opgehangen. Maar je gaat weg met de kinderwagen? Geen probleem, je knoopt de dieren simpel van de mobile en bevestigd ze door middel van de knopen aan de kinderwagenketting. De figuren kunnen zelfs aan een rammelaar worden bevestigd.

De figuurset boerderij bestaat uit een varken, een haan, een kip en een schaap. Het is geschikt vanaf de geboorte en wasbaar op 30 graden.

Details:
 • Bovenstof: 100% polyester
 • Binnenmateriaal: 100% polyester
 • Wasbaar tot 30°c
 • Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  Sigikid

  Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

  De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
   
  Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
  Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

  Beoordelingen

  Klantbeoordelingen - sigikid aanhang-set boerderij- sigimix
  Gemiddelde klantenbeoordeling: 4 Beoordelingen
   
  4
   
  0
   
  0
   
  0
   
  0
  eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
  Recencies

  Onze bestsellers

  sigikid aanhang-set boerderij- sigimix
  16,76 €
  Top merken