sigikid Actief-Bal Lieveheersbeestje - PlayQ

sigikid Actief-Bal Lieveheersbeestje - PlayQ

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
 • Gratis levering vanaf 40,00 €
 • Nog 7 beschikbaar!

10,27 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A226957

sigikid Actief-Bal Lieveheersbeestje - PlayQ
De grappige kleurrijke actieve ballen van sigikid bevorderen de natuurlijke ontwikkeling van de baby. De aller kleinste willen al dingen doen en zelf dingen met de handen ontdekken. Baby's houden ervan om te spelen en gebruiken daarvoor alle objecten uit de omgeving. Met plezier luisteren ze naar het geluid dat ze kunnen opwekken als ze bewegen.

Bij het begin zullen de kleine de bal heen en weer bewegen, later zullen ze ook gaan gooien en vangen. Het spelen geeft veel plezier, maar ondersteund ook de ontwikkeling van de motoriek, concentratie en reactievermogen. Na het spelen kun je lekker met de bal knuffelen.

De bal heeft een diameter van 11,5 cm en bestaat uit een combinatie van zacht microfiber pluche en kleurrijk polyesterweefsel en is gevuld met hygiënische polyester watten. In de bal zit een rammelaar en in de vleugels van het liefeheersbeestje is knetterfolie verwerkt. De bal kan makkelijk worden vastgegrepen door de voelsprieten, benen en vleugels.

Details:
 • Bovenstof: 100% polyester
 • Binnenmateriaal: 100% polyester
 • Afmetingen: 11,5 cm
 • Wasbaar tot 30°c
 • Vanaf 3 maanden
 • Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  Sigikid

  Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

  De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
   
  Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
  Ontdek ons Sigikid assortiment hier.
  sigikid Actief-Bal Lieveheersbeestje - PlayQ
  10,27 €