sigikid ® Active Schnuffeltuch Dragon

sigikid ® Active Schnuffeltuch Dragon


Variant:
  • sigikid ® Active Schnuffeltuch Dragon
  • sigikid ® Actieve Schnuffeltuch-haas
  • sigikid ® Actieve Schnuffeltuch Tiger
  • sigikid ® Actieve Schnuffeltuch-olifant

Prijs
30,25 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A292246

EAN: 4001190425181

sigikid ® Active Schnuffeltuch Dragon
Deze tekst is automatisch vertaald.
Knuffelen, ontdekken, spelen - de brutale draak is een knuffeldoekje en tegelijkertijd actief speelgoed.

Met zijn zachte gevoel, diverse grijpmogelijkheden voor kleine babyhandjes en door de geïntegreerde knisperende folie is het doek perfect geschikt als eerste speeltje voor de wakkere fasen van de baby.
Met de kleine lus op de kop van de draak kan het knuffeldoekje ook over het bedje, de wieg of de kinderwagen worden bevestigd.

De rode bijtring zorgt voor verlichting bij het doorbreken van de eerste tanden. Omdat het met klittenband is bevestigd, kan het apart worden verwijderd en gereinigd voordat de doek wordt gewassen.

sigikid hecht bijzonder belang aan geselecteerde materialen en goed doordacht Design . Het blijft dus trouw aan sigikid het leidende principe: FIRST CLASS FOR KIDS. We maken de wereld van de gezinnen vanaf het begin knuffelender en kleurrijker.

productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 17 x 14 x 2 cm
  • materiaal: 100 % polyester
  • Onderhoud: Verwijder kleine onderdelen voor het wassen
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid ® Active Schnuffeltuch Dragon
sigikid ® Active Schnuffeltuch Dragon
30,25 €