sigikid Deken - Tiggery Tijger

sigikid Deken - Tiggery Tijger

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
 • Gratis levering binnen NL!
 • Nog 4 beschikbaar!

59,01 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A216210

sigikid Deken - Tiggery Tijger
Tiggy Tiger is een lief knuffeldier voor de allerkleinste.

Andere producten uit de ''Tiggery Tijger'' passen goed bij dit product. De kleurrijke streepjes van beige, wit, donker- en lichtblauw trekken meteen de aandacht. Deze deken is snel en gemakkelijk te gebruiken als warme omslag, om op te zitten of om lekker mee te knuffelen. De geborduurde contour van de knuffel versiert de babydoek.

Details:
 • Afmetingen: 100 x 75 x 1 cm
 • Materiaal: Rand: 100% katoen, Middel gedeelte: 100% polyester
 • Wasbaar tot 30°c
 • Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  Sigikid

  Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

  De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
   
  Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
  Ontdek ons Sigikid assortiment hier.
  sigikid Deken - Tiggery Tijger
  59,01 €