sigikid® Eenhoorn hanger, Newborn Activity
sigikid® Eenhoorn hanger, Newborn Activity
sigikid® Eenhoorn hanger, Newborn Activity
Adviesprijs 9,99 €
9,79 €
Prijs inclusief BTW

sigikid® Eenhoorn hanger, Newborn Activity


  • sigikid® Beer hanger, Newborn Activity
  • sigikid® Haas hanger, Newborn Activity
  • sigikid® Papegaai hanger, Newborn Activity

Adviesprijs
9,99 €
Prijs
9,79 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A261216

sigikid® Eenhoorn hanger, Newborn Activity
Zooooooo schattig! De vrolijk kleurrijke sigikid hangers zijn de ideale metgezellen in het eerste levensjaar. Met de praktische C-ring kunnen ze snel aan de autostoel, kinderwagen of wieg worden bevestigd. Ze moedigen de baby aan om te grijpen en te voelen en zo de oog-handcoördinatie te bevorderen. Als ze worden bewogen, zullen de diertjes je kleintje verrassen met een zacht ratelend geluid. De C-ring kan ook apart gebruikt worden als bijtring. De noppen aan één kant kunnen verlichting brengen bij het doorkomen van tandjes.

De rateleenhoorn kan ook als grijpdiertje worden gebruikt. Eenhoorn en ring samen zijn ongeveer 17 cm lang. Alle onderdelen zijn hoogwaardig verwerkt en bestand tegen veelvuldig wassen op 30°C. Het speelgoed is geschikt voor baby's vanaf de geboorte. sigikid hecht bijzonder veel belang aan geselecteerde materialen en doordachte vormgeving. Zo blijft sigikid trouw aan zijn basisprincipe: FIRST CLASS FOR KIDS

Details:
  • Afmetingen: 10 x 11 x 2,5 cm
  • Materiaal: 100% polyester
  • wasbaar tot 30 °C, kleine onderdelen verwijderen voor het wassen
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid® Eenhoorn hanger, Newborn Activity
Adviesprijs 9,99 €
9,79 €
Top merken