10% korting op alles! ► ►
10% korting op alles! ↓ ↓
Jouw kortingscode:
BKNL5149
24
Uren
00
Min.
00
Sec.
i
sigikid® Flobo Flunderberg beige klein, Sweety

sigikid® Flobo Flunderberg beige klein, Sweety


  • sigikid® Flobo Flunderberg beige groot, Sweety

Adviesprijs
19,99 €
Prijs
18,84 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
1,15 € (6%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A261347

sigikid® Flobo Flunderberg beige klein, Sweety
Een vriend, een goede vriend, dit is de beste ter wereld.....!

De knuffelbeer Flobo Flunderberg uit de Sweety-serie is ongelooflijk zacht en nodigt uit tot aaien en aanraken. De grote knoopogen en de contrasterende neus geven hem een trouwe en vriendelijke uitstraling. Alsof hij wilde zeggen: knuffel me!

Het hoogwaardige beige pluche materiaal is zacht gevuld met polyester watten. Een beetje plastic granulaat in de billen, de armen en benen laten de beer wonderwel zitten en ondersteunen de typische sigikidvorm. De grote zwarte kunststof ogen zijn vastgezet met borgschijven aan de achterzijde. Een trekproef wordt uitgevoerd om de bevestiging te controleren. De trekmachine trekt 10 seconden lang en controleert zo de juiste fixatie.

En als de Teddybeer vies wordt, doe hem dan in de wasmachine. Het is wasbaar op 30°C zonder problemen. De zachte knuffel met een afmeting van ca. 32 cm is geschikt voor baby's en pasgeborenen.

Details:
  • Afmetingen: 32 x 15 x 12 cm
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar tot 30°c
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 0 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.
sigikid® Flobo Flunderberg beige klein, Sweety
Adviesprijs 19,99 €
18,84 €
Top merken