sigikid-Green Knuffelpop blauw

sigikid-Green Knuffelpop blauw


Prijs
26,73 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A241289

sigikid-Green Knuffelpop blauw
Door en door organisch - zo presenteert het thema sigikid-Green

Alle gebruikte stoffen van deze serie zijn 100% organisch - de buitenstoffen zijn van gecontroleerde biologische aanbouw, het vulmateriaal bestaat uit schaapswol. De kleuren en afwerkingen die bij deze collectie zijn gebruikt zijn op waterbasis en chemisch onschadelijk.Alle onderdelen zijn hoogwaardig verwerkt en zijn duurzaam, ook bij veel wassen.

Details:
  • Afmetingen: 24,5 x 11 x 6 cm
  • Materiaal buitenkant: 100% katoen
  • Materiaal binnenkant: 100% schaapswol
  • wasbaar tot 30°c
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 0 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid-Green Knuffelpop blauw
26,73 €
Top merken