sigikid® Grijpding Vos - red stars
sigikid® Grijpding Vos - red stars
sigikid® Grijpding Vos - red stars
7,99 €
Prijs inclusief BTW
  • sigikid® Grijpding Hond - red stars
  • sigikid® Grijpding Konijn - red stars

Prijs
7,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A269217

sigikid® Grijpding Vos - red stars
De kleurrijke grijpdingen is uitgebreid met vele karakters, kleuren en motieven. De originele grijpdingen bieden het eerste speelplezier en verrassen met spannende ratel en knistergeluiden.
Het zachte materiaal zorgt voor lieve accenten voor de kleine handjes.

Het merk sigikid staat voor knuffelproducten die emoties opwekken en een goed gevoel overbrengen bij zowel ouders als kinderen. FIRST CLASS FOR KIDS

Details:
  • Afmetingen: 24 x 11 x 4 cm
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar tot 30°c
  • Leeftijd: vanaf 3 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid® Grijpding Vos - red stars
7,99 €
Top merken