sigikid ® Handpop Krokodil Mijn little Theater
Variant:
  • sigikid ® Handpop politieagent Mijn little Theater
  • sigikid ® Handpop Overvaller Mijn little Theater
  • sigikid ® Handpop Prinses Mijn little Theater
  • sigikid ® Handpop Krokodil Mijn little Theater
  • +6

Prijs
22,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A327836

EAN: 4001190427567

sigikid ® Handpop Krokodil Mijn little Theater
Deze tekst is automatisch vertaald.
Doe het doek omhoog voor Kasper en z'n vrienden.

De uitvoerig en liefdevol ontworpen handpoppen kunnen haast niet wachten om hun avonturen te vertellen. Wie denkt dat de Punch and Judy show een relikwie uit het grijze verleden is, heeft nog nooit kinderen geobserveerd tijdens een poppenkastvoorstelling: geboeid en geconcentreerd volgen zij de verhalen die worden verteld. Opgewonden uitspraken zijn niet ongewoon. Kinderen merken dat de personages op hen reageren en dat zij dus niet slechts passieve toeschouwers zijn, maar zelfs invloed kunnen uitoefenen op wat er gebeurt. Natuurlijk hoeven de acteurs niet altijd deel uit te maken van een voorstelling.
Handpoppen kunnen ook spelenderwijs in het dagelijks leven worden gebruikt, bijvoorbeeld om samen met het kind de kamer op te ruimen of gewoon om kleinere verhaaltjes spannender te maken en de aandacht van het kind te vergroten. Theater en rollenspel in het algemeen bevorderen het concentratievermogen, de verbeeldingskracht en de taalontwikkeling bij kinderen.

De groene krokodil is ca. 24 cm groot. Het figuurtje kan zowel door volwassenen als door kinderen worden bespeeld: Dankzij het zachte, lichte hoofd kunnen zelfs kleine kinderen de handpop gemakkelijk rechtop houden en zo hun acteerkunsten demonstreren. Maar het lichaam van de pop biedt ook genoeg ruimte voor volwassen handen. De krokodil slaat niet alleen een goed figuur als theaterpop, maar dankzij het knuffelzachte micro-pluche en de zachte kop gevuld met polyester watten, is hij ook ideaal als knuffeldier en als slaaphulpje.

Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en bestand tegen veelvuldig wassen op 30°C in de wasmachine. De handpop wordt aanbevolen voor kinderen van 1 tot 8 jaar.

sigikid hecht bijzonder veel belang aan geselecteerde materialen en doordachte Design . Geaccrediteerde testinstituten voeren bij productontwikkeling en productie voortdurend tests uit overeenkomstig de speelgoedrichtlijn 2009/48/EG. Het merk sigikid staat voor aaibare producten die emoties opwekken en zowel ouders als kinderen een goed gevoel geven.
Al meer dan 50 jaar volgt sigikid een duidelijk leidend beginsel: FIRST CLASS FOR KIDS! Wij maken de wereld van de gezinnen knusser en kleurrijker vanaf het allereerste begin.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 24 x 15 x 17 cm
  • Materiaal: 100 % polyester
  • Onderhoud: Wasbaar op 30 °C
  • Leeftijd: vanaf 12 maanden

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: sigikid ® Handpop Krokodil Mijn little Theater
5
4 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 3
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

sigikid ® Handpop Krokodil Mijn little Theater
sigikid ® Handpop Krokodil Mijn little Theater
22,99 €