sigikid ® Houten koppeling kers Green Collectie
Duurzaam

sigikid ® Houten koppeling kers Green Collectie


29,99 €
Prijs
27,79 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A395037

EAN: 4001190397235

sigikid ® Houten koppeling kers Green Collectie
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
 • Leeftijd: vanaf 3 maanden
 • Het ca. 28 cm grote textielen grijpspeelgoed in de vorm van kersen met geknoopte beukenhouten ring is een veelzijdig babyspeelgoed voor de eerste waakfasen van uw kleine lieveling.
 • Het grijpspeelgoed biedt kleine babyhandjes goede grijpmogelijkheden
 • Het ongewone fruit kan door de baby met alle zintuigen worden verkend en helpt de motorische vaardigheden van het kind te ontwikkelen.
 • De kleurencombinatie van rood, groen en crème spreekt zowel kinderen als ouders aan.
 • Rammelaar, pieper en knisperfolie zorgen voor een extra portie speelplezier
 • De geluiden moedigen het kind aan het speelgoed intensiever te verkennen en zijn een mooie beloning voor geslaagde grijppogingen.
 • Geaccrediteerde testinstituten voeren tijdens de productontwikkeling en productie voortdurend tests uit overeenkomstig de Richtlijn 2009/48/EG betreffende de veiligheid van speelgoed.
Afmetingen en gewicht:
 • Afmetingen in gemonteerde toestand (lengte x breedte x hoogte): 28 x 19 x 3 cm
 • Gewicht: 0,11 kg
Materiaal en verzorging:
 • De mix van verschillende stoffen biedt visuele variatie, de natuurlijke, glad afgewerkte beukenhouten ring biedt tactiele variatie.
 • Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en zijn bestand tegen veelvuldig wassen op 30° in het wolprogramma van de wasmachine.

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Biologische katoen

Biologisch katoen is afkomstig van biologisch gecontroleerde teelt. Dit verbiedt het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, alsmede het gebruik van genetisch gemodificeerde zaden. Enerzijds beschermt dit de bodem en het grondwater tegen verontreiniging, anderzijds wordt er minder water gebruikt dan bij conventioneel geproduceerd katoen, omdat de bodem betere mogelijkheden heeft om het water op te slaan. Afwisselende beplanting zorgt ook voor een gezondere en dus steviger bodem. De Global Organic Textile Standard (GOTS), de Organic Content Standard als ook de Better Cotten Initiative (BCI) behoren onder andere tot de keurmerken die producten van bio-katoen kenmerken. Naast het kenmerk van bio-katoen garandeert de GOTS en BCI bovendien het naleven van sociale normen binnen de leveringsketen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid ® Houten koppeling kers Green Collectie
sigikid ® Houten koppeling kers Green Collectie
29,99 €
27,79 €