sigikid Hubert Hallali Multi-dier
sigikid Hubert Hallali Multi-dier
sigikid Hubert Hallali Multi-dier
42,98 €
Prijs inclusief BTW

sigikid Hubert Hallali Multi-dier


  • sigikid mokka met meerdere dieren, krokodillenmokka van verschillende dieren

Prijs
42,98 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A240355

sigikid Hubert Hallali Multi-dier
Hubert Hallali - de babyserie die opvalt door zijn mooie kleuren.

De ontdeugende vos is het liefst bij de baby in de buurt en biedt troost, liefde en geborgenheid. Van de knuffelkleed tot de rammelaar tot multifunctioneel dier, je vindt alle artikelen die relevant zijn voor de behoeften van elke baby's.

Vanaf 3 maanden beginnen baby's al hun wereld te ontdekken. Al het grijpbare wordt ontdekt. Deze knuffel is gecreeërd om deze ontwikkelingstijd van baby's te begeleiden. Zien, horen en voelen - met handen en mond.

Met knisterfolie in de staart, rammelaar-ring aan het been, bijtdeel en pieper aan de gans. Ook zijn sjaal zit stevig vast; hierdoor is verslikken niet mogelijk. Alle onderdelen zijn hoogwaardig verwerkt en zijn duurzaam, ook bij veel wassen.

Details:
  • Buitenstof: 60% Polyester, 40% Polyester
  • Binnenmateriaal: 100% polyester
  • Afmetingen: 29 x 11 x 12 cm
  • Kleine delen voor het wassen verwijderen
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid Hubert Hallali Multi-dier
42,98 €
Top merken