sigikid ® Kersenpitkussen
Prijs
8,37 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A291830

EAN: 4001190490004

sigikid ® Kersenpitkussen
Deze tekst is automatisch vertaald.


productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 15 x 14 x 1 cm
  • Materiaal buiten: 100 % katoen
  • Materiaal binnenin: 100 % kersenpitten
  • Onderhoud: Niet wasbaar
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden
Let op:
Voor het verwarmen en koelen moet alleen het tikken onder toezicht van een volwassene gebeuren! Verwijder de verpakking inclusief bevestigingsmateriaal voordat u het speelgoed aan uw kind geeft. Bewaar deze informatie zorgvuldig en bewaar het adres van het bedrijf voor latere vragen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid ® Kersenpitkussen
8,37 €