Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
sigikid ® Mini Rugzak Leeuw roze Tassen
Variant:
  • sigikid Mini rugzak beer
  • sigikid Mini Rugzak Konijn
  • sigikid ® Mini Rugzak Leeuw roze Tassen

Adviesprijs
29,99 €
Prijs
28,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A327168

EAN: 4001190252275

sigikid ® Mini Rugzak Leeuw roze Tassen
Deze tekst is automatisch vertaald.
Perfect voor de kleintjes!
Door zijn grootte is de roze rugzak met orange gekleurde riempjes al perfect geschikt voor peuters vanaf 2 jaar. De geappliqueerde leeuwenkop is een echte blikvanger. Of het nu voor de crèche, kleuterschool of familie uitje is - de modern e rugzak is altijd de ideale metgezel. Ondanks zijn compacte formaat biedt hij voldoende ruimte voor een lunchtrommel en een waterfles.

Het slijtvaste nylonweefsel is uiterst robuust en vuilafstotend en vrij van chemische geurtjes. Dankzij het lichte gewicht, de gewatteerde riemen en het gewatteerde rugpand, is de rugzak zeer comfortabel om te dragen voor de allerkleinsten. Verstelbare schouderriemen en een extra, verstelbare borstriem met clipsluiting zorgen voor een perfecte pasvorm. Dit voorkomt dat de schouderbanden afglijden. De verzorgingstas heeft een draaghengsel zodat hij gemakkelijk aan een haak kan worden bevestigd.

Als de rugzak vuil wordt, kunt u de schattige KITA-rugzak gewoon met een vochtige doek afnemen. De rugzak is gemakkelijk te openen dankzij een 2-wegritssluiting. De binnenkant van de tas heeft een hoogwaardige voering en een vak met een naam child , waarop de kleine eigenaar kan worden geschreven.

sigikid hecht bijzonder veel belang aan geselecteerde materialen en doordachte Design . Erkende testinstituten voeren tijdens de productontwikkeling en -productie voortdurend tests uit overeenkomstig de geldende normen.
Dus sigikid blijft trouw aan zijn motto: FIRST CLASS FOR KIDS! Wij maken de wereld van de gezinnen gezelliger en kleurrijker vanaf het allereerste begin.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 24 x 22 x 10 cm
  • Materiaal buitenkant: 100 % nylon
  • Materiaal binnenkant: 100 % polyester
  • Onderhoud: Veeg schoon met een vochtige doek
  • Leeftijd: vanaf 24 maanden

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: sigikid ® Mini Rugzak Leeuw roze Tassen
4.5
95 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 75
 
4 Sterren
| 13
 
3 Sterren
| 7
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

sigikid ® Mini Rugzak Leeuw roze Tassen
sigikid ® Mini Rugzak Leeuw roze Tassen
Adviesprijs 29,99 €
28,99 €