SIGIKID Muziekknuffel Vogelhuisje 40901

SIGIKID Muziekknuffel Vogelhuisje 40901


Adviesprijs
19,99 €
Prijs
14,79 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
5,20 € (26%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A114789

SIGIKID Muziekknuffel Vogelhuisje 40901

Artikelnummer: 40901Details:
• Afmetingen: 32 x 14 x 5 cm
• Levering incl. speelwerk
• Bovenstof: 100% Polyester. Vulling: 100% Polyesterwatten.
• Wasbaar tot 30°C

Let op!
Het muziekdoosje is uitneembaar - A.U.B. voor het wassen uitnemen. Let hierbij op de veiligheidsaanduiding! Let op! Het muziekdoosje buiten bereik van kinderen houder en moet na het wassen direct terug geplaatst worden.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.
SIGIKID Muziekknuffel Vogelhuisje 40901
Adviesprijs 19,99 €
14,79 €
Top merken