sigikid ® muzikaal mechanisme Hey Jude

sigikid ® muzikaal mechanisme Hey Jude


Variant:
  • sigikid ® Tevredenheid beweging
  • sigikid ® muzikaal mechanisme Hey Jude

Prijs
9,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A326343

EAN: 4001190489459

sigikid ® muzikaal mechanisme Hey Jude
Deze tekst is automatisch vertaald.
Muziekdozen van sigikid hebben een systeem!
Bijna elk speeldoosje in de sigikid reeks heeft een veiligheidsrits aan de achterkant. Volgens de instructies, kun je de rits openen en de muziekdoos eruit halen. Enerzijds maakt dit het gemakkelijker de speeldoos te wassen, maar anderzijds is het ook mogelijk de melodie te veranderen of, indien nodig, een verouderd mechanisme volledig te vervangen.

Tegenwoordig kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende melodieën. Enerzijds zijn dat bekende slaapliedjes zoals "Brahms Wiegenlied" of "LaLeLu", maar anderzijds ook modern e stukken zoals "Beauty and the Beast" of de "Star Wars"-melodie.

Bij elk speelgoedbeweging wordt een rood treinstuk geleverd. Vaak worden de sigikid uurwerken ook in dieren van andere merken ingebouwd. Dit is mogelijk, maar u moet wel letten op de grootte van het uit te wisselen deel.

Product details:
  • Afmetingen (hoogte x breedte x diepte) : 5 x 5 x 3 cm.
  • Materiaal behuizing en handvat: 100% ABS, koord: 100% nylon
  • Materiaal binnenin: Staal, zink, kunststof
  • Melodie: The Beat les - Hey Jude
  • Niet wasbaar
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden
Attentie
Houd het speelgoed buiten het bereik van baby's en kleine kinderen.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid ® muzikaal mechanisme Hey Jude
sigikid ® muzikaal mechanisme Hey Jude
9,99 €