sigikid ® Muzikale Klok Uil Green
Duurzaam

sigikid ® Muzikale Klok Uil Green


Adviesprijs
44,99 €
Prijs
42,74 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A330653

EAN: 4001190395439

sigikid ® Muzikale Klok Uil Green
Deze tekst is automatisch vertaald.
NATURAL - SUSTAINABLE - FAIR - ECOLOGICAL - BIO: Duurzame producten, eerlijk en verantwoord geproduceerd in Europa, natuurlijke materialen van gecontroleerde biologische teelt en een esthetisch verfijnde Design zijn de basisprincipes waaraan sigikid veel belang hecht bij het creëren van de GREEN -serie.
Alle stoffen die in deze serie worden gebruikt zijn 100% biologisch - de buitenste stoffen zijn afkomstig van gecontroleerde biologische teelt (kbA), en als vulmateriaal wordt schapenwol gebruikt. De kleuren en afwerkingen die in de collectie GREEN worden gebruikt, zijn bovendien ecologisch verantwoord en onschadelijk voor de gezondheid.

De artikelen van de serie zijn ideaal als geschenk bij geboorte of doop.
Het schattige 14 cm hoge uilenmuziekdoosje met een rustgevende melodie is de perfecte metgezel voor baby's en peuters. Het mechanische muziekmechanisme kan worden gestart door eenvoudig aan de beukenhouten ring te trekken. De zachte uil gevuld met bolletjes wol is ook geschikt om mee te spelen en te knuffelen. Talrijke grijpmogelijkheden zoals de vleugels, de oortjes en de beentjes helpen de kleintjes om hun motoriek te ontwikkelen. De verschillende zachte buitenstoffen - allemaal van biologisch katoen - maken de muziekdoos zo mooi aaibaar en zorgen voor een aangenaam en interessant gevoel.
De ogen zijn geappliqueerd en de pupillen zijn geborduurd met donker garen. Met behulp van een lus kan het speelgoed ook boven de wieg of het ledikant worden bevestigd (bv. met een mobiele houder van sigikid ).

Het muziekdoosje wordt geleverd met één van de vijf slaapmelodieën - willekeurig gekozen. Als u vragen hebt over speciale melodieën, neem dan contact op met de fabrikant. De knuffelzachte stoffen zijn van hoge kwaliteit en bestand tegen veelvuldig wassen op 30° in het wolprogramma van de wasmachine. Om het speelgoed te wassen, verwijdert u gewoon de veiligheidsritssluiting met een paperclip (zie instructies). Het muziekdoosje is geschikt voor baby's vanaf het allereerste begin en wordt vaak al voor de geboorte op de buik van mama gelegd.
Slaap zacht, kleine schat!

sigikid hecht bijzonder veel belang aan geselecteerde materialen en doordachte Design . Geaccrediteerde testinstituten voeren bij de productontwikkeling en -productie voortdurend tests uit overeenkomstig de Richtlijn 2009/48/EG inzake de veiligheid van speelgoed. Het merk sigikid staat voor aaibare producten die emoties opwekken en zowel ouders als kinderen een goed gevoel geven. Al meer dan 50 jaar volgt sigikid een duidelijk leidend beginsel: FIRST CLASS FOR KIDS! Wij maken de wereld van de gezinnen knusser en kleurrijker vanaf het allereerste begin.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 14 x 12 x 9 cm
  • Materiaal binnenzijde: 100 % scheerwol
  • Materiaal buitenkant: 100 % biologisch katoen
  • Onderhoud: wasbaar op 30 °C, verwijder het speelgoed vooraf
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden
Attentie
Het muziekmechanisme mag niet in de handen van baby's en peuters terechtkomen en moet na het wassen weer in het muziekdoosje worden gestopt!

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
34,99 €

Duurzaamheid

Biologische katoen

Biologisch katoen is afkomstig van biologisch gecontroleerde teelt. Dit verbiedt het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, alsmede het gebruik van genetisch gemodificeerde zaden. Enerzijds beschermt dit de bodem en het grondwater tegen verontreiniging, anderzijds wordt er minder water gebruikt dan bij conventioneel geproduceerd katoen, omdat de bodem betere mogelijkheden heeft om het water op te slaan. Afwisselende beplanting zorgt ook voor een gezondere en dus steviger bodem. De Global Organic Textile Standard (GOTS), de Organic Content Standard als ook de Better Cotten Initiative (BCI) behoren onder andere tot de keurmerken die producten van bio-katoen kenmerken. Naast het kenmerk van bio-katoen garandeert de GOTS en BCI bovendien het naleven van sociale normen binnen de leveringsketen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid ® Muzikale Klok Uil Green
sigikid ® Muzikale Klok Uil Green
Adviesprijs 44,99 €
42,74 €