sigikid PlayQ - Kuller Bullerfarm Greifling Eend

sigikid PlayQ - Kuller Bullerfarm Greifling Eend


Prijs
17,30 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A206744

sigikid PlayQ - Kuller Bullerfarm Greifling Eend
Baby'ss ontwikkelen zich razend snel. Ze hebben elke keer weer nieuwe uitdagingen nodig.

Zodat jouw kleine avonturier zich niet gaat vervelen, hebben wij een verscheidenheid aan spannende speeltje, voor het ontdekken, grijpen en spelen.

De productielijn PlayQ van sigikid ondersteunt met zijn spelende activiteiten verschillende gebieden, zoals het grijpen, combineren en sorteren, handelen en reageren.

Optica, haptics en akoestiek - het actieve speelgoed van deze succesvolle collectie, kunnen baby's met alle zintuigen ontdekken. Spelend leren!

Details:
 • Ligt goed in de baby's handen.
 • Knuffelzacht materiaal
 • Afmetingen: 16 x 16 x 6 cm
 • Materiaal:
 • Reiniging: Wasbaar tot 30°c
 • Aanbevolen leeftijd: Geschikt vanaf de geboorte

 • Accessoires

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  Sigikid

  Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

  De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
   
  Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
  Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

  Onze bestsellers

  sigikid PlayQ - Kuller Bullerfarm Greifling Eend
  17,30 €
  Top merken