sigikid Rammelaarspop Blauw Collection
Prijs
9,76 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A241453

sigikid Rammelaarspop Blauw Collection
Deze tekst is automatisch vertaald.
Roze pop - eerste vriendin uit de serie sigikid blauw.

De knuffelzachte serie van velours pluche valt op door de moderne vormen en kleurencombinaties. De zachte Mater ialien maken de pop knuffelig en zorgen voor een aangenaam gevoel.

In het lichaam van de 13 cm grote softdoll is een rammelaar verwerkt. Als het vriendje wordt bewogen, is er een grappig rammelend geluid te horen. Dit nodigt u uit om dit te herhalen en bevordert zo de motorische ontwikkeling van uw kind! De zachte knuffel mater ial is gemaakt van hoogwaardig polyester.

Zoals gebruikelijk sigikid is de grijper ook bestand tegen veelvuldig wassen op 30° C in de wasmachine. Omdat de pop uitstekend te pakken is aan armen, benen en staarten, is het aan te raden om vanaf een leeftijd van 3 maanden te beginnen.

Het is een uitstekend cadeau voor de geboorte.

sigikid hecht bijzonder belang aan geselecteerde Mater ialien en attent Design . Zo blijft sigikid hij trouw aan zijn motto: " First klasse voor kinderen".

< >Details strong : / strong
  • Afmetingen: 13 x 10 x 4 cm
  • Mater ial: Polyester
  • gemakkelijk te onderhouden wasbaar tot 30 °C
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid Rammelaarspop Blauw Collection
9,76 €
Top merken