sigikid ® Rattle Flower en Ladybird PlayQ Discover

sigikid ® Rattle Flower en Ladybird PlayQ Discover


Variant:
  • sigikid ® Rammelaar bloem en bij PlayQ Discover
  • sigikid ® Rattle Flower en Ladybird PlayQ Discover

Prijs
22,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A328651

EAN: 4001190426140

sigikid ® Rattle Flower en Ladybird PlayQ Discover
Deze tekst is automatisch vertaald.
De leuke bloem & lieveheersbeestje rammelaar met vibrerende rammelaar is een geweldig leuk speeltje en wekt al snel de nieuwsgierigheid van baby!

Als je het lieveheersbeestje van de roze bloem wegtrekt, trekt het rammelaarmechanisme de kever met een grappig "RRRRRRRRR"-geluid en trilling terug op de bloem.
Het kleurrijke babyspeelgoed overtuigt bovendien door de kindvriendelijke Design en de hoogwaardige verwerking van kleurrijke microvezelstoffen met een aangenaam zacht gevoel. En wat is dat geritsel? De knisperende folie in de bloemblaadjes is een geweldige beloning voor succesvolle grijppogingen en motiveert uw kind om verder te spelen met het veelzijdige grijpspeelgoed. Dit helpt bij het trainen van de oog-hand coördinatie en bij de ontwikkeling van de motoriek van het kind.

Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en bestand tegen veelvuldig wassen op 30° in de wasmachine. Het grijpspeeltje wordt aanbevolen vanaf de 3e levensmaand.

sigikid hecht bijzonder veel belang aan geselecteerde materialen en doordachte Design . Geaccrediteerde testinstituten voeren bij productontwikkeling en productie voortdurend tests uit overeenkomstig de speelgoedrichtlijn 2009/48/EG. Het merk sigikid staat voor aaibare producten die emoties opwekken en zowel ouders als kinderen een goed gevoel geven.
Al meer dan 50 jaar volgt sigikid een duidelijk leidend beginsel: FIRST CLASS FOR KIDS! Wij maken de wereld van de gezinnen gezelliger en kleurrijker vanaf het allereerste begin.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 18 x 8 x 8 cm
  • Materiaal: 100 % polyester
  • Onderhoud: Wasbaar op 30 °C
  • Leeftijd: vanaf 3 maanden

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
17,99 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid ® Rattle Flower en Ladybird PlayQ Discover
sigikid ® Rattle Flower en Ladybird PlayQ Discover
22,99 €