sigikid Rockstar hond Papa & ik

sigikid Rockstar hond Papa & ik


  • sigikid Rockstar Bear Papa & Me

Prijs
36,86 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A241253

EAN: 4001190388578

sigikid Rockstar hond Papa & ik
Deze tekst is automatisch vertaald.
Vaders spelen een steeds belangrijkere rol in het onderwijs en de zorg voor jonge kinderen.
Vroeger maakten mannen geen deel uit van het onderwijs, maar vandaag de dag zijn ze actief betrokken bij veel beslissingen en zijn ze zelfs actief betrokken bij het onderwijs. Dus wat ligt er nu meer voor de hand dan een programma te ontwerpen dat specifiek gericht is op mannelijke "consumenten" met producten?

Onder het motto "Born to be wild" zijn er drie knuffelvriendjes voor alle kleine rockers belle en rockers, waarvan het uiterlijk niet alleen vaders inspireert. De knuffelrockers zijn cool en belichamen de liefde voor starke gitaarklanken, een intense levendigheid en vrijheid!

Zo'n trouwe vriend is wat elk jongetje wenst! De zachte Mater ialien, die voornamelijk uit katoen bestaat, en het kleurrijke kleurenspel spreken aan. De lange armen en benen geven hem de typische sigikid schommel touch en helpen kinderen om het grijpen gemakkelijker te maken.

De hond is zacht gevuld met hygiënische polyester watten en heeft een klein plastic granulaat in zijn billen - zodat hij goed kan zitten. Het kunststofgranulaat wordt in een extra katoenen zak genaaid, zodat de kralen gegarandeerd op hun plaats blijven. De knuffel kan gemakkelijk gewassen worden in de wasmachine op 30°C en is ook bestand tegen veelvuldig wassen. De hoogwaardige knuffel met een afmeting van ca. 31 cm is geschikt voor Baby s en kinderen vanaf 0 maanden.

Details:
  • Het Baby assortiment voor kleine kamers belle en rockers
  • Zacht en knuffelig, maar koel en hip
  • Liefdevol Design en baby vriendelijk Mater ialien
  • Ongebruikelijk cadeau-idee, geliefd bij jong en oud
  • Gemakkelijk te reinigen, afwasbaar op 30 °C in een zachte cyclus
  • Afmetingen: 31 x 16 x 20 x 20 cm
  • Mater ial: polyester, katoen; vulling: polyester, katoen; vulling: polyester
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid Rockstar hond Papa & ik
36,86 €
Top merken