Alleen vandaag: 10x babypoints!
Alleen vandaag: 10x babypoints!
Voor kerst 🎄
EXTRA punten!
00
Uren.
00
Min.
00
Sec.
Nu extra sparen
sigikid ® Rubber Ball Bear Softballen
Variant:
  • sigikid ® Rubber Ball Farm Softballen
  • sigikid ® Rubber Bal Schapen Softballen
  • sigikid ® Rubber Ball Bear Softballen
  • sigikid ® Rubber Bal Dieren Softballen

Prijs
9,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A327157

EAN: 4001190424290

sigikid ® Rubber Ball Bear Softballen
Deze tekst is automatisch vertaald.
Bal spelen is leuk!
Vangen, gooien, rollen, schieten - Spelen met de bal is veelzijdig en bevordert bij kinderen de concentratie, de waarneming, het lichaamsbewustzijn, de motoriek en natuurlijk het sociale gedrag. Het brengt ze in de frisse lucht en zorgt voor veel beweging.

De kleurrijke rode bal met de vrolijke berengezichtjes erop is een ideale eerste speelbal voor kinderen vanaf één jaar, met zijn diameter van 17 cm en zeer gripvast oppervlak.
De bal is gemaakt van 100 % natuurlijk rubber, een natuurlijk materiaal dat krimpt wanneer het koud is en uitzet wanneer het warm is. Daarom mag de bal niet voor langere tijd aan direct zonlicht worden blootgesteld.
Bij het oppompen moet strikt de hand worden gehouden aan de opgegeven maximale kogelgrootte, anders kan de kogel blijvend vervormen. De ballen hebben in het begin de typische geur van natuurrubber, maar die vervaagt met de tijd.
De speelballen zijn vrij van PVC, BPA of vinyl en dus absoluut ongevaarlijk.

sigikid hecht bijzonder veel belang aan geselecteerde materialen en doordachte Design . Geaccrediteerde testinstituten voeren bij productontwikkeling en productie voortdurend tests uit overeenkomstig de speelgoedrichtlijn 2009/48/EG. Het merk sigikid staat voor kindvriendelijke producten die emoties opwekken en zowel ouders als kinderen een goed gevoel geven.
Al meer dan 50 jaar volgt sigikid een duidelijk leidend beginsel: FIRST CLASS FOR KIDS! Wij maken de wereld van de gezinnen knusser en kleurrijker vanaf het allereerste begin.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 17 x 17 x 17 cm
  • De bal wordt in opgeblazen toestand geleverd
  • Afveegbaar
  • Materiaal: 100 % rubber
  • Leeftijd: vanaf 12 maanden

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: sigikid ® Rubber Ball Bear Softballen
5
8 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 7
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

sigikid ® Rubber Ball Bear Softballen
sigikid ® Rubber Ball Bear Softballen
9,99 €