10% moederdag-korting!💐
10% moederdag-korting!💐
Jouw kortingscode:
10MD3082
24
Uren
00
Min.
00
Sec.
i
sigikid ® Schapen - Sweety
Variant:
  • sigikid ® Schapen - Sweety
  • sigikid ® Knuffel-egel Sweety
  • sigikid ® knuffelmuis Sweety
  • sigikid ® Knuffelkrokodil Sweety
  • +5

Prijs
19,98 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A292379

EAN: 4001190425587

sigikid ® Schapen - Sweety
Deze tekst is automatisch vertaald.
De sigikid Sweety knuffels zijn zoooo fluweelzacht en bewolkt, want ze verleiden je om ze te strelen en te knuffelen!

Te knuffelig en uitzonderlijk pluizig - ik zal je nooit laten gaan!

Het schaap uit de collectie Sweety overtuigt door zijn bijzonder zachte materialen. De donkere knoopogen en het liefdevol uitgewerkte gezicht geven de knuffel een getrouwe blik volgens het motto: Knuffel me en ga met me mee door dik en dun!
Het hoogwaardige pluche materiaal is zacht gevuld met polyesterwatten. Een beetje plastic granulaat in de bodem, de armen en de benen laten het goed zitten en ondersteunen het typische sigikid -afwijkende karakter.
De kunststof ogen zijn aan de achterzijde bevestigd met borgschijven. Om de bevestiging te bevestigen wordt een trekproef uitgevoerd. Dit gebeurt door 10 seconden te trekken met behulp van een trekapparaat, waardoor de juiste fixatie wordt bevestigd.
De knuffelzachte knuffel met een afmeting van ca. 20 cm is aan te bevelen voor peuters vanaf een jaar. Het merk sigikid staat voor knuffelproducten die emoties opwekken en zowel ouders als kinderen een goed gevoel geven. Al meer dan 50 jaar volgt sigikid het merk een duidelijke leidraad: FIRST CLASS FOR KIDS! We maken de wereld van de gezinnen vanaf het begin knuffelender en kleurrijker.

productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 20 x 9 x 11 cm
  • materiaal binnenin: 100 % polyester
  • Reiniging: wasbaar op 30 °C
  • Leeftijd: vanaf 12 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid ® Schapen - Sweety
sigikid ® Schapen - Sweety
19,98 €