sigikid ® Secret Santa roze Green
Duurzaam

sigikid ® Secret Santa roze Green


Variant:
  • sigikid ® Secret Santa roze Green
  • sigikid ® Secret Santa orange Green

Adviesprijs
34,99 €
Prijs
33,24 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A330835

EAN: 4001190395743

sigikid ® Secret Santa roze Green
Deze tekst is automatisch vertaald.
NATURAL - SUSTAINABLE - FAIR - ECOLOGICAL - BIO: Duurzame producten, eerlijk en verantwoord geproduceerd in Europa, natuurlijke materialen van gecontroleerde biologische teelt en een esthetisch verfijnde Design zijn de fundamenten waarop sigikid waarde hecht bij het creëren van de GREEN serie.

Alle stoffen die in deze serie worden gebruikt zijn 100% biologisch - de buitenste stoffen zijn afkomstig van gecontroleerde biologische teelt (kbA), en als vulmateriaal wordt schapenwol gebruikt.
De kleuren en afwerkingen die in de collectie GREEN worden gebruikt, zijn bovendien ecologisch verantwoord en onschadelijk voor de gezondheid.

De 20 cm hoge knuffelkabouter is een pop en een knuffeldoekje tegelijk. De schattige knuffeldwerg is heerlijk om mee te knuffelen, hij dient ook als een betrouwbare trooster en is het perfecte speelgoed voor de eerste waakfases van uw kleine lieveling en later voor kleine rollenspellen.
De pop is bewust zo groot gemaakt dat zelfs kleine babyhandjes haar heel goed kunnen vastpakken en vasthouden. De kleine pop is klaar om door de baby met al zijn zintuigen verkend te worden. De lange goudgele armen l aden nodigen hem uit om te zogen. Het wit met roze gestreepte kapje is stevig bevestigd, zodat inslikken niet mogelijk is. Het gezicht van de vriendelijke kabouter is liefdevol geborduurd en gevuld met bolletjes wol. Het roze lijfje is alleen in de bovenste helft gevuld met wol, zodat het knuffeldoekkarakter in het onderste deel overblijft.

De verschillende zachte buitenstoffen - allemaal van biologisch katoen - maken het knuffeldoekje zo mooi aaibaar en zorgen voor een aangenaam en interessant gevoel.
Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en zijn bestand tegen veelvuldig wassen op 30° in het wolprogramma van de wasmachine. De knuffelkabouter wordt aanbevolen voor baby's en peuters tussen 3 en 36 maanden. Het is daarom ook een uitstekend cadeau voor geboortes of doopfeesten.

sigikid hecht bijzonder belang aan geselecteerde materialen en doordachte Design . Geaccrediteerde testinstituten voeren bij productontwikkeling en productie voortdurend tests uit overeenkomstig de speelgoedrichtlijn 2009/48/EG. Het merk sigikid staat voor aaibare producten die emoties opwekken en zowel ouders als kinderen een goed gevoel geven.
Al meer dan 50 jaar volgt sigikid een duidelijk leidend beginsel: FIRST CLASS FOR KIDS! Wij maken de wereld van de gezinnen knusser en kleurrijker vanaf het allereerste begin.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 20 x 10 x 4 cm
  • Materiaal buitenkant: 100 % biologisch katoen
  • Materiaal binnenkant: 100 % scheerwol
  • Onderhoud: Wasbaar op 30 °C op het wolprogramma
  • Leeftijd: vanaf 3 maanden

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Biologische katoen

Biologisch katoen is afkomstig van biologisch gecontroleerde teelt. Dit verbiedt het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, alsmede het gebruik van genetisch gemodificeerde zaden. Enerzijds beschermt dit de bodem en het grondwater tegen verontreiniging, anderzijds wordt er minder water gebruikt dan bij conventioneel geproduceerd katoen, omdat de bodem betere mogelijkheden heeft om het water op te slaan. Afwisselende beplanting zorgt ook voor een gezondere en dus steviger bodem. De Global Organic Textile Standard (GOTS), de Organic Content Standard als ook de Better Cotten Initiative (BCI) behoren onder andere tot de keurmerken die producten van bio-katoen kenmerken. Naast het kenmerk van bio-katoen garandeert de GOTS en BCI bovendien het naleven van sociale normen binnen de leveringsketen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid ® Secret Santa roze Green
sigikid ® Secret Santa roze Green
Adviesprijs 34,99 €
33,24 €